Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza website-ul nostru, www.cursurierp.ro, operat de catre societatea S.C. S4B – Software For Business S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, sector 4, str. Sg. Nitu Vasile, nr. 66, bl. 25, sc. 2, et. 3, ap. 52, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J40/5211/2017, cod fiscal RO 37387381. Societatea S.C. S4B – Software For Business S.R.L este furnizor de formare profesională prin autorizația seria B, nr. 0014074.

Accesând sau utilizând website-ul www.cursurierp.ro, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, nu aveți permisiunea să accesați Serviciul.

Conturi
Pentru a accesa anumite caracteristici ale serviciilor oferite in website-ul nostru, www.cursurierp.ro, vi se poate cere să furnizați informații personale pentru a crea un cont. Sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității parolei dvs. și ați fost de acord să nu dezvăluiți această parolă altor persoane.
Sunteți responsabil pentru activitățile care au loc sub contul dvs. și trebuie să luați toate măsurile necesare pentru a menține securitatea contului dvs.
Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a închide conturile utilizatorilor sau de a elimina conținutul fără notificare prealabilă, dacă considerăm că acestea sunt utilizate în mod necorespunzător sau în mod abuziv.

Cursuri și Conținut
Serviciul nostru oferă acces la cursuri online, materiale de învățare și alte resurse educaționale (“Conținut”). Conținutul este destinat exclusiv uzului personal și non-comercial.
Nu garantăm că informațiile de pe site sunt exacte, complete sau actuale. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul site-ului nostru în orice moment, dar nu suntem obligați să actualizăm informațiile de pe site.
Orice încercare de a accesa sau utiliza Serviciul în alt mod decât cel prevăzut de acești Termeni este interzisă și poate conduce la rezilierea serviciilor.

Plăți și Politica de Rambursare
Plata pentru cursuri se efectuează conform instrucțiunilor specificate pe site-ul nostru. Odată efectuată plata, nu se oferă rambursări, cu excepția cazurilor în care este specificat altfel în mod explicit.

Plată pentru Cursuri
Cursurile noastre pot fi achiziționate pe website-ul nostru prin intermediul metodelor de plată disponibile indicate în secțiunea corespunzătoare a site-ului nostru.
Prețurile afișate pe site sunt exprimate în moneda locala și includ toate taxele aplicabile.

Procesul de Plată
Platile vor fi efectuate prin virament bancar în baza unei facturi emise în urma unei comezi de cumparare a serviciilor oferite sau în cazul plăților online, la momentul efectuării plății, veți fi redirecționat către o pagină securizată de procesare a plăților, unde va trebui să furnizați informațiile necesare pentru finalizarea tranzacției.
Informațiile furnizate pentru procesul de plată trebuie să fie exacte, complete și valide. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă în cazul în care informațiile furnizate sunt incorecte sau incomplete.

Rambursări
Rambursările se acordă numai în conformitate cu politica noastră de rambursare.
În general, rambursările nu sunt oferite, cu excepția cazurilor în care se întâlnesc anumite circumstanțe excepționale, cum ar fi:

  • Anularea unui curs de către noi din motive tehnice sau de altă natură.
  • Neîndeplinirea de către noi a obligațiilor contractuale conform Termenilor și Condițiilor;
  • Erori în procesul de facturare sau în procesul de livrare a cursului.
  • Transmiterea unei solicitari bine intemeiate prin email pe adresa inscriere@cursurierp.ro cu minim 10 zile lucratoare inainte de data inceperii cursului. În cazul transmiterii în scris a solicitării în termenul agreat, contravaloarea serviciilor achitate va fi returnată în termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la dată transmiterii solicitării. În cazul în care solicitarea nu este transmisă în termenul agreat înainte de dată începerii cursului, returnarea taxei de înscriere nu este posibilă.

Politica de Anulare
În cazul în care doriți să anulați o comandă sau să vă retrageți de la participarea la un curs, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil pentru a discuta opțiunile disponibile.
Politica noastră de anulare poate varia în funcție de tipul de curs și de momentul anulării. Informații detaliate privind politica de anulare vor fi furnizate înainte de finalizarea achiziției.

Modificări ale Prețurilor
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile pentru cursuri în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări de prețuri vor fi afișate pe site-ul nostru și vor intra în vigoare imediat după afișare.
Orice modificare a prețurilor nu va afecta cursurile pentru care s-au efectuat deja plăți.
Vă rugăm să consultați aceste politici cu atenție înainte de a achiziționa un curs. Pentru întrebări suplimentare sau clarificări, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate pe website-ul nostru.

Drepturi de Autor
Conținutul furnizat prin cursurile noastre, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică, imagini, sunet și clipuri video, este protejat de drepturile de autor, mărci comerciale, mărci de servicii, drepturi de brevet și alte drepturi de proprietate intelectuală deținute de noi sau de alți terți.
Utilizarea, copierea sau distribuirea conținutului cursurilor fără permisiunea noastră prealabilă scrisă este interzisă și poate constitui încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală.

Limitări de Responsabilitate
Utilizarea Serviciului este pe propriul dvs. risc. Serviciul este furnizat “ca atare” și “conform disponibilității”. Noi nu garantăm că Serviciul va fi disponibil în mod constant sau fără erori.
În nicio situație, noi sau afiliații noștri nu vom fi răspunzători pentru orice daune directe, indirecte, speciale, conexe sau punitoare rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării Serviciului.

Ultima actualizare: 24.03.2024