Întrebări frecvente


Întrebări și răspunsuri

Întrebări frecvente :

In continuare aveti raspunsurile la cele mai frecvente intrebări:

Cum este structurat cursul la care particip?

Cursul este împărțit în două module. Primul modul care se întinde pe durata a 14 ore ( primele două zile integral și 2 ore din a treia zi ) tratează competențe digitale generale, în timp ce al doilea modul se axează pe studiul sistemelor integrate ERP ca și competențe digitale avansate.

Care este termenul de plată a prețului in tranșe?

Transa 1 se plătește după înregistrare, urmând ca a doua tranșă să fie achitată până cel târziu cu 48 ore înaintea începerii cursului.

Ce diplomă primesc la finalul cursului?

Veți primi doua diplome. Prima diplomă va atesta absolvirea cursului în titulatura oficială stabilită de Ministerele Educației și Muncii, a doua fiind emisă de S4B care va certifica dobândirea de către dumneavoastră a competențelor digitale avansate – Inițiere în sisteme integrate ERP

Câte ore de teorie și practică conține cursul?

Oficial , cursul are 25 de ore de teorie și 15 ore de practică.

Voi lucra efectiv într-un sistem ERP?

Da , veți accesa un sistem ERP pus la dispoziție în scop didactic de către partenerii noștri. Îl veți putea accesa din diverse roluri și ipostaze precum și în diverse scenarii de business. Veți lucra într-un astfel de sistem cel puțin 15 ore – partea practică din al doilea modul. În plus, veți avea acces în sistem 30 zile după absolvirea cursului, pentru sedimentarea cunoștințelor dobândite.

La ce oră încep cursurile?

Cursurile încep la ora 9:00 în fiecare zi și durează 6 ore, în două sesiuni de 3 ore cu o ora pauză între ele. În ultima zi, cursul durează 4 ore și include examenul de absolvire.

Cum interacționez cu formatorii pe durata cursului?

Puteți adresa întrebări în timpul desfășurării cursului în măsura în care acestea nu afecteză buna desfășurare a sesiunii. În contul dumneavoastră veți avea posibilitatea să formulați întrebări care vor ajunge la instructorul de curs. În ziua a 6-a există un interval de timp dedicat exclusiv răspunsurilor la întrebările dvs. Dorim să vă oferim o experiență interactivă , relaxantă , în urma căreia sa obțineți cât mai multe cunoștințe practice.

How we provide services for you?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Any Questions? Ask Us!!


  QUESTIONS / ANSWERS

  Beneficiile si metodele de predare

  Fii intotdeauna pregatit sa inveti lucruri noi si sa dobandesti competente speciale!

  De ce cursurile au loc in format online?

  Tehnologia a evoluat si evenimentele din ultima perioada ne-au aratat faptul ca putem lucra la distanta folosind sistemele moderne de videoconferinta. Acum putem profita de noile tehnologii pentru a ne optimiza timpul si a limita deplasarile acolo unde nu este neaparat necesar.

  Vor exista teme sau proiecte pe parcursul desfasurarii cursurilor?

  Fiecare participant la curs va avea un cont unic de utilizator care ii va permite accesul intr-un software ERP real, care este deja utilizat in companii din diverse domenii. Pe masura ce avansam in curs, utilizatorul va putea acces diferite roluri din diferite departamente, achizitii, vanzari, contabilitate, HR, etc pentru a-si testa noile cunostinte conform celor agreate la curs si cu suportul formatorilor.

  De ce imi sunt necesare cunostintele pe care le voi dobandi la finalizarea cursurilor?

  Cerintele din partea angajatorilor se schimba si competitia pe piata fortei de munca este in crestere. Noi oferim cursantilor nostri posibilitatea de imbunatatire a cunostintelor si dezvoltarea de noi competente astfel incat sa aiba o sansa in plus la interviuri de angajare sau de imbunatatire a pozitiei in compania din care fac parte.
  Odata cu avantul tehnologic si implementarea de programe informatice ERP in toate companiile din Romania va exista o cerere mai mare pentru angajati care au astfel de cunostinte. Nu doar sa stie sa lucreze la nivel de baza dar care sa inteleaga si sa implementeze fluxurile de lucru din companii.

  We help you to manage any project.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  We make possible to work in a tight timeframe.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.